Home / archiefcentraal / team lef haalt ruim 15000 euro op

team lef haalt ruim 15000 euro op

Team Lef! heeft ruim 15.000 euro opgehaald tijdens de Roparun. Dit is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Een deel van dit bedrag wordt door Stichting Lef Raalte geschonken aan een lokaal doel. Dit jaar zal Stichting Lef Raalte de Verwendagen bekostigen die vanuit het Palliatief Netwerk Salland worden georganiseerd. Het betreft een verwendag voor palliatieve patiënten in Raalte, die begin oktober rond de Internationale dag van de Palliatieve Zorg wordt gepland.

Het overige geld gaat naar Stichting Roparun. Stichting Roparun verdeelt al het geld over allerlei verschillende landelijke doelen. Zo heeft het Hospice Raalte vorig jaar 175.000 euro van Stichting Roparun ontvangen ten behoeve van de inrichting. Hoe het geld besteed wordt is terug te vinden op www.roparun.nl. Op 12 juni wordt het totale eindbedrag van 2015 bekend gemaakt worden over alle teams die hebben meegedaan.

Team Lef! wil haar sponsoren ontzettend bedanken voor alle steun en het vertrouwen. “Het is fantastisch om te merken hoeveel mensen in Raalte en omstreken Team Lef! een warm hart toedragen! Op naar Roparun 2016, de 25ste editie en voor Team Lef! het eerste lustrum!”

Meer informatie? www.stichtinglefraalte.nl of www.roparun.nl

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.