talentvolle tsjech tekent bij pec zwolle

Josef Kvída sluit komend seizoen aan bij PEC Zwolle. De 18-jarige Tsjech komt transfervrij over van 1.FK Příbram. Kvída is een speler die zowel centraal achterin kan spelen als op de linksbackpositie. Hij tekent in Zwolle een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Op de website van PEC Zwolle laat Kvída weten erg tevreden te zijn met zijn transfer: “Het is mooi dat ik me bij PEC Zwolle verder kan ontwikkelen. Het is een club waar jonge spelers kansen krijgen. Via onder meer Tomáš Necid begreep ik dat ook de sfeer bij de club zeer prettig is. Ik kijk uit naar mijn periode bij de Zwolse club.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp schrijft op de clubwebsite dat hij blij is met de transfer: “Josef is een jonge, talentvolle speler die op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan. Afgelopen jaar hebben we hem intensief gevolgd. Bij PEC Zwolle krijgt hij de tijd om verder door te groeien. We zijn zeer te spreken over zijn komst.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.