studio architectuur bij op1raalte

Om Raalte kennis te laten maken met STUDIO = architectuur houdt het architectenbureau een reeks architectenspreekuren. Je kunt op zaterdag 13 juni tussen 10.00 en 15.00 uur bij OP1RAALTE terecht om vrijblijvend met een architect ideeën te bespreken. OP1Raalte is een werkplek voor ondernemers en bevindt zich op de eerste verdieping van het Kulturhus, boven de bibliotheek van Raalte.

Het architectenbureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwbouw en verbouwplannen. Ron Hoogsteder heeft als eigenaar van STUDIO = architectuur al jaren ervaring in het ontwerpen en uitwerken van nieuwbouw en verbouwplannen. Op de website staging2.studiois.nl staan enkele projecten van het architectenbureau. STUDIO = architectuur vindt het een uitdaging om de wensen en ideeën van de toekomstige bewoners te vertalen naar een realiseerbaar ontwerp. Bij ons staat de wens van de bewoners centraal. Door slim te kijken naar de regelgeving en niet te denken in beperkingen maar in mogelijkheden, maken wij dromen werkelijkheid.

Je kunt contact opnemen met STUDIO = architectuur door te mailen naar info@studiois.nl of kijken op staging2.studiois.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.