Home / archiefcentraal / straatartiesten verkondigen kids kleurun

straatartiesten verkondigen kids kleurun

In het centrum van Raalte hebben jonge straatartiesten op donderdag 4 juni promotie gemaakt voor de kids KleuRun. Met stoepkrijt verkondigden de kinderen een de boodschap dat de kids KleuRun op 20 juni in Drostenkamp wordt gehouden.

De kids KleuRun is een colorrun voor basisschoolkinderen die voor een goed doel gaan lopen. Dit jaar wordt een deel van de opbrengst beschikbaar gesteld aan stichting Leergeld Salland. Deze stichting zorgt ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen aan buitenschoolse en sportactiviteiten.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.