Home / archiefcentraal / steun diepenveen a1 in strijd om hoofdklasseplek

steun diepenveen a1 in strijd om hoofdklasseplek

De voetballers van VV Diepenveen A1 kunnen zaterdag 6 juni promoveren naar de hoofdklasse. Het team speelt de finale van de nacompetitie tegen Nunspeet A1. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Wijhe’92 en begint om 13.00 uur.

Diepenveen A1 is het afgelopen seizoen tweede geworden in de competitie achter kampioen Warnsveldse Boys A1. In de eerste ronde van de nacompetitie werd JVC Dedemsvaart over twee duels verslagen. In Dedemsvaart werd het 2-3 terwijl thuis met 2-2 gelijkgespeeld werd.

De tweede ronde van de nacompetitie werd vrij eenvoudig gewonnen van KCVO. In Vaassen wonnen de geel-zwarten met 1-3 terwijl de return op de eigen Zunnebargh met 2-0 gewonnen werd. Nunspeet versloeg in de tweede ronde WHC A1. Na een gelijkspel in de eerste wedstrijd had Nunspeet een verlenging nodig om tot een 1-2 overwinning te komen.

Zaterdag 6 juni staan Diepenveen A1 en Nunspeet A1 tegenover elkaar in Wijhe. Doel: een plek in de hoofdklasse. De spelers van Diepenveen hopen op veel toeschouwers om het team te steunen tijdens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.