Home / archiefcentraal / state of hair de kapper bij je thuis

state of hair de kapper bij je thuis

Rian Middelkamp heeft nadat ze twintig jaar ervaring opgedaan heeft in verschillende kapsalons besloten om voor haar zelf te beginnen. State of Hair is de naam van haar kapsalon. Middelkamp is een professionele hairstyliste die vanaf 1 juni bij je thuis je haar kan komen stylen.

“Het kriebelde altijd wel om voor mezelf te beginnen. Nu krijg ik al de vraag waarom ik niet eerder voor mezelf begonnen ben. Eerst stond ik niet helemaal achter. Maar nu ben ik er helemaal klaar voor”, vertelt Middelkamp.

“Ik werk met haarproducten van het merk Goldwell. Dat is een goed en professioneel product. Ik vind het belangrijk dat mensen doen waar ze zich goed bij voelen. Dat kan naturel, modern of kleurrijk zijn”, vertelt Middelkamp.

Als je op zoek bent naar een professionele hairstyliste aan huis kun je contact opnemen met Rian Middelkamp door haar een mail te sturen op stateofhairrian@hotmail.com of door te bellen naar 06-18106095. Je kunt ook kijken op www.stateofhairrian.nl

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.