sportclubs dagen leden uit met kids kleurun

Diverse sportverenigingen in Salland dragen de Kids KleuRun een warm hart toe. Zo doen de jeugdleden van handbalvereniging Kwiek uit Raalte en SDOL uit Luttenberg mee aan de run. De run is op 20 juni in park Drostenkamp in Raalte.

De Color Run is een run waarbij kinderen over een parcours met obstakels gaan. Tijdens de run krijgen ze een lading verf over zich heen waardoor ze gekleurd over de finish komen. Er is een goed doel gekoppeld aan de run. Het opgehaalde geld gaat dit jaar naar Stichting Leergeld Salland.

Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen, waarvan de ouders lage inkomens hebben, mee kunnen doen met buitenschoolse activiteiten zoals sporten. In de greep van armoede hebben niet alle kinderen de mogelijkheid om mee te doen aan buitenschoolse activiteiten. Die mogelijkheid wil Stichting Leergeld ze bieden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.