snelle kaartverkoop hoftheater extra shows

De voorstellingen van The Dutch Eagles, Pieter Derks, Daniël Lohues en Irish Bee Gees zijn inmiddels uitverkocht. Van The Dutch Eagles is een extra voorstelling bijgeboekt op dinsdag 6 oktober 2015 en van de Irish Bee Gees is een extra voorstelling op woensdag 6 april 2016. De extra voorstelling van Daniël Lohues op woensdag 16 maart 2016 is al uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor The Best of Britain, Niels Geusebroek, Jacqueline Govaert, Dolf Jansen en The Stones Tribute.

Voordelen voorverkoop

De voorverkoop van het nieuwe seizoen duurt tot en met 30 juni. Wie in deze periode in één keer 5 tot en met 8 voorstellingen bestelt, krijgt een bonusticket. Bij 9 voorstellingen of meer ontvangt men een seizoenspas, waarmee men gratis toegang heeft tot niet uitverkochte voorstellingen. Kaarten bestellen kan via staging2.hofinsalland.nl

Zomersluiting

Vanwege de zomervakantie is het HOFtheater gesloten van 4 juli tot 17 augustus. Vanaf 17 augustus is het HOFtheater weer bereikbaar via 0572-361361 en info@hofinsalland.nl. Vanaf 2 september is de theaterkassa wekelijks geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.