smow band en superheroes op harmoniedag

De Stichting Muziekonderwijs Olst Wijhe presenteert zich op zaterdag 21 juni tijdens de Harmoniedag in Olst met korte optredens van de SMOW band & Superheroes. Tijdens de bandcoaching,lessen verzorgd door Arno Mittring, is hard gewerkt aan een aantal covers van bekende popnummers. Superheroes spelen bekende en ook minder bekende, maar aanstekelijke en energieke, rocknummers van muzikale helden. Om 14.00 uur en om 15.00 uur kun je hiervan genieten. Om 17.00 uur kun je swingend nagenieten bij een optreden van beide bands.

Heb je zin om in een pop- of rockband te spelen en/of zingen? Dat kan, als je je aanmeldt voor bandcoaching. Tijdens de lessen speel je samen met andere muzikanten en wordt je begeleid door een of meerdere docenten. Je leert hoe je samen in korte tijd een leuk nummer neerzet. Ook is er aandacht voor improvisatie en je podiumpresentatie. Samen met de band werk je toe naar een spetterend optreden. Je volgt de lessen bandcoaching naast je instrumentale les. Bedoeld voor zangers, gitaristen, basgitaristen, drummers, toetsenisten en blazers.

De Bandcoachinglessen gaan ook volgend seizoen bij voldoende aanmeldingen weer starten. Bands van buiten de SMOW kunnen deze lessen ook volgen. Meer informatie vind je op staging2.smow.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.