smhc zet haar kampioenen in het zonnetje

De dames van SMHC waren al kampioen maar ook de wedstrijd tegen Westerduiven werd gewonnen. Het werd in Raalte 3-1 voor de kampioen. Fotograaf Johan Wolff was bij de wedstrijd tussen SMHC en Westerduiven en maakte de foto’s die je in de fotoreportage ziet.

Martijn de Jongh zond ons onderstaand verslag van de middag:

Afgelopen weekeinde was het een enorme drukte op de Hammerweg in Raalte. SMHC had dit weekend gekozen om haar kampioenen in het zonnetje te zetten. Helaas waren de weergoden minder gunstig gestemd, maar dat mocht de sfeer en het plezier niet bederven. Mooie auto’s van Autopalace Raalte, Kroes Autoschade en Volvo Excellent Dealer Autotechniek Raalte met charmante chauffeuses van Dames 2 zorgden ervoor dat de genodigden werden opgehaald en thuisgebracht.

Het afgelopen sportjaar is voor SMHC Salland een topjaar geworden. Van de 15 elftallen zijn er

8 kampioen geworden en 3 elftallen maken nog kans op het kampioenschap. Onder leiding van trainer Henk Fikkert en Ernst von der Heiden werd Dames 1 zondag kampioen, waar zij na afloop werden gehuldigd door wethouder Jacques van Loevezijn en vele toeschouwers. Aan het einde van de middag werden alle kampioensteams gehuldigd in het kleine gezellige clubhuis van de Raaltense hockeyvereniging. Onder het genot van dranken van De Landman en spijzen van de Kokkerieje verlieten velen met een voldaan gevoel de familieclub aan de Hammerweg.

Meer foto's