Home / archiefcentraal / slachtoffers ongeluk n35 zijn 72 en 78 jaar oud

slachtoffers ongeluk n35 zijn 72 en 78 jaar oud

Bij het ongeluk dat donderdag op de kruising Almelosestraat/Hooilandsweg (N35) gebeurde, zijn een 72 jarige vrouw uit Raalte en een 78-jarige vrouw uit Mariënheem gewond geraakt. Zij werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De 72-jarige vrouw uit Raalte stond met haar auto in het voorsorteervak op de Almelosestraat om de Hooilandsweg in te rijden. Toen zij bij groen licht optrok werd zij van links aangereden door de 78-jarige vrouw uit Mariënheem. Beide auto’s raakten door de aanrijding ernstig beschadigd. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.