slachtoffers ongeluk n35 zijn 72 en 78 jaar oud

Bij het ongeluk dat donderdag op de kruising Almelosestraat/Hooilandsweg (N35) gebeurde, zijn een 72 jarige vrouw uit Raalte en een 78-jarige vrouw uit Mariënheem gewond geraakt. Zij werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De 72-jarige vrouw uit Raalte stond met haar auto in het voorsorteervak op de Almelosestraat om de Hooilandsweg in te rijden. Toen zij bij groen licht optrok werd zij van links aangereden door de 78-jarige vrouw uit Mariënheem. Beide auto’s raakten door de aanrijding ernstig beschadigd. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.