sint jan thema tijdens open dag overkempe

De woon-werkgemeenschap Overkempe houdt op zaterdag 20 juni een open dag. Bij Overkempe wonen en werken mensen met een verstandelijke handicap. Het thema van de open dag is Sint Jan. Het Sint Jan gevoel zal zichtbaar zijn doordat je bloemenkransen kunt maken of een bootje kunt bouwen. De Biologische Dynamisch-landbouw van de boerderij krijgt veel aandacht. Ook is er een muziekprogramma. Je moet denken aan Afrikaanse dansmuziek. Verder kun je de werkplaats bekijken en natuurlijk allerlei presentaties en workshops volgen. De open dag is op zaterdag 20 juni van 11.00 tot 16.00 uur aan de Koekoeksweg 100 in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.