schalk verlengt contract bij go ahead eagles

Alex Schalk heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles verlengd. De spits heeft een overeenkomst getekend die hem tot 2017 in Deventer houdt. “Ik wil gaan voor een snelle terugkeer in de Eredivisie”, sprak hij uit op de website van de club.

“Super dat ik blijf. Vol ambitie, net zoals de club zelf. Ik heb binding gekregen met deze club, Go Ahead is gewoon mijn thuis geworden. En ik ben heel blij dat deze trainer blijft, ook dat is super. We gaan ervoor”, aldus de spits.

Adrie Steenbergen is eveneens verheugd. “We zijn blij dat we Alex binnenboord hebben kunnen houden, we denken dat hij een belangrijke speler voor ons wordt in de weg terug naar de Eredivisie.”

Eerder vandaag werd bekend dat Sjoerd Overgoor overstapt naar SC Cambuur. Steenbergen: “Met Sjoerd gaat een speler die we dankbaar mogen zijn. We gunnen hem deze stap en begrijpen zijn keuze voor een langer verblijf in de eredivisie uiteraard volkomen. Sjoerd heeft veel voor ons betekend en we wensen hem alle succes.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.