sallandse haringparty toch gered er is haring

De organisatie van de vierde Sallandse haringparty kan weer rustig gaan slapen. De gasten kunnen toch haring proeven tijdens het feest, waarvan de opbrengst naar de Voedselbank in Raalte gaat.

De afgelopen dagen bleek dat de nieuwe haring niet of nauwelijks in het land zou zijn en ook niet geconsumeerd kon worden. De Sallandse haringparty, die op 18 juni zou plaatsvinden bij Grand Café Neuf in Raalte, kon aan de genodigden geen nieuwe haring laten proeven. Daardoor hadden enkele gasten zich afgemeld. Het Nederlands Visburo gaf uiteindelijk groen(e haring) licht door te melden dat in het hele land, en dus ook in Raalte, de haring op donderdag 18 juni volop verkrijgbaar is.

De haringparty wordt mede door de nieuwe haring een geweldige avond. De vele gasten worden getrakteerd op dit heerlijke visje uit de zee. Om 18.00 uur ben je van harte welkom, er zijn nog slechts enkele kaarten te verkrijgen. Die kun je bestellen bij Peter Walter via 06-22693811 of info@waltercreatief.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.