salland ontpopt zich tot wandelland

Salland is prachtig, beleef het zelf en kom wandelen! Een stevige wandeling over de Holterberg? Lekker uitwaaien in het afwisselende rivierenlandschap langs de IJssel? Dwars door de gastvrije Hanzestad Deventer of pittoreske dorpen zoals Raalte en Wijhe wandelen? Met het wandelnetwerk Salland ontdek je de mooiste plekken van de regio Salland.

Het wandelnetwerk koppelt 735 kilometer gemarkeerde wandelpaden en 140 kant-en-klare rondwandelingen aan elkaar. Het biedt oneindig veel wandelmogelijkheden, aan jou de uitdaging ze te ontdekken. Download het overzicht van de startpunten van het wandelnetwerk op staging2.sallandwandelland.nl.

Online wandelroutes

Plan jouw wandelroute over het wandelnetwerk Salland heel eenvoudig met de digitale routeplanner op staging2.sallandwandelland.nl. Kies voor een kant-en-klare wandeling uit het wandelnetwerk of plan uw eigen wandelroute over het wandelnetwerk. Je kunt jouw route afdrukken of downloaden naar een GPS-apparaat.

Op de wandelwebsite staging2.salland.wandelweb.nl zijn achttien prachtige wandelroutes voor je verzameld die je met jouw mobiele telefoon kunt wandelen. Heb je geen mobiele telefoon met internet? Geen probleem, je kunt de routes ook downloaden en uitprinten.

Wandelevenementen

Er worden vele wandelevenementen georganiseerd in Salland. De wandel- en fietsevenementen voor de komende twee weken vindt je op staging2.sallandwandelland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.