ruim tachtig procent van ccs geslaagd

Ruim tachtig procent van alle eindexamenkandidaten van het Carmel College Salland is dit jaar geslaagd! Van de vwo’ers slaagde 85 procent, van de havo-eindexamenkandidaten slaagde 82 procent en van de vmbo-leerlingen kreeg 89 procent goed nieuws. Vrijdag 26 juni a.s. volgt de uitslag met de resultaten van de herkansingen in het tweede tijdvak.

Uitslagen havo/vwo

Van de 112 vwo examenkandidaten zijn er 95 leerlingen in het eerste tijdvak geslaagd, dat is 85%. 5 vwo-leerlingen zijn definitief gezakt en 12 leerlingen hebben nog de kans om in het tweede tijdvak te slagen.

Op de havo zijn 161 leerlingen van de 196 geslaagd, dat is 82%. Van de 35 leerlingen die het in het eerste tijdvak het niet hebben gehaald zijn er 16 definitief gezakt en 19 leerlingen hebben volgende week nog een kans bij de herkansing.

Uitslagen vmbo

In totaal deden 315 leerlingen eindexamen vmbo, daarvan zijn er 279 leerlingen (89%) geslaagd in het eerste tijdvak. 30 leerlingen kunnen in de herkansing alsnog hun vmbo-diploma behalen. Slechts 6 leerlingen (2%) zijn definitief afgewezen.

Op de gemengd theoretische leerweg (vmbo-gt) is 86% van de 171 eindexamenkandidaten geslaagd, waarvan 20 leerlingen nog mogen herkansen. Op de kaderberoepsgerichte leerweg (vmbo-kb), in totaal 86 leerlingen, is 90% in het eerste tijdvak geslaagd en kunnen nog 9 leerlingen herkansen. Van de 48 leerlingen basisberoepsgerichte leerweg (vmbo-bb) is 96% nu al geslaagd en maakt 1 leerling nog kans op een diploma in de herkansingen.

Resultaten praktijkonderwijs

Dit jaar hebben 19 leerlingen het praktijkonderwijs afgerond. Daarvan stromen 15 leerlingen door naar een ROC en 4 leerlingen gaan aan het werk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.