ruim 4000 eaglesfans houden seizoenkaart

Maar liefst 4.157 supporters van Go Ahead Eagles die het afgelopen seizoen over een seizoenkaart beschikten, hebben deze ondanks de degradatie van hun club verlengd. Dat laat de GA Eagles weten op de clubwebsite. De club is ’trots en verheugd’.

Afgelopen zaterdag sloot de periode waarin seizoenkaarthouders hun kaart konden verlengen. Ruim 4.000 fans lieten op deze wijze hun onvoorwaardelijke steun blijken. “Ook onder niet-seizoenkaarthouders is de animo groot. Dagelijks ontvangen we veel mails met (aan)vragen, zowel over seizoenkaarten als andere zaken”, laat Go Ahead Eagles weten.

Komend seizoen wordt De Adelaarshorst uitgebreid naar zo’n 10.000 plekken. Met het grote aantal verkochte seizoenkaarten gaat het dus verhoudingsgewijs de goede kant op. “Uiteraard zijn we blij met de belangstelling en betrokkenheid. Door de grote drukte vragen we je wel rekening te houden met een langere beantwoordingsperiode. We nemen alle mails zo spoedig mogelijk in behandeling.”

Dinsdag 2 en woensdag 3 juni kunnen supporters die op de wachtlijst staan een seizoenkaart aanschaffen. Vanaf donderdag gaan deze in de vrij verkoop via staging2.ga-eagles.nl/mijnplek

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.