restyling showroom boerhof projectinrichters

Boerhof Projectinrichters gaat de showroom veranderen. Waarom? Omdat de wereld van projectinrichting altijd in beweging is. Zo volgen ontwikkelingen als het Nieuwe Werken en duurzaamheid elkaar in razend tempo op. Om dat in beeld te brengen, wordt de showroom van Boerhof Projectinrichters naar de laatste trends ingericht.

Boerhof Projectinrichters onderscheidt zich al meer dan veertig jaar door ontwikkelingen op het gebied van projectinrichting voor te zijn. Door bijvoorbeeld aan de wieg te staan van veel innovaties en nieuwe producten en diensten te testen. Kernwoorden voor de dienstverlening zijn dan ook vernieuwen, presteren, beleven en vertrouwen. Vooral als het gaat om beleving, vormt de showroom in Heeten een belangrijke schakel in het traject van de totaalinrichting dat het bedrijf voor bedrijven, zorg en onderwijs.

Voor kantoor en huis

Voordat het mogelijk is de showroom te vernieuwen, moet deze eerst leeg. Daarom organiseert Boerhof een 2-daagse showroomverkoop. Tijdens die dagen biedt de Heetense projectinrichter alle producten uit de showroom tegen zeer scherpe prijzen te koop aan. Daaronder fauteuils in frisse kleuren, houten tafels, grote bureaus, comfortabele bureau- en vergaderstoelen, banken, kantinestoelen, verlichting en accessoires.

Kom gerust even langs om te kijken, want de fleurige stoelen, mooie tafels en hippe lampen passen niet alleen goed in een kantine van een bedrijf of een vergaderruimte van een zorginstelling. Ze zijn ook een sieraad in de woonkamer of een kantoor aan huis.

De showroomverkoop vindt plaats op vrijdag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag 27 juni van 10.00 tot 16.00 uur bij het kantoor aan de Dorpsstraat 41-43 in Heeten. Verkoop zowel aan bedrijven, instellingen als particulieren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.