Home / archiefcentraal / rene hegeman beste maat van raalte

rene hegeman beste maat van raalte

Rene Hegeman is zaterdagmiddag tijdens Goede Maatjes met Raalte gekozen tot ‘Beste Maat van Raalte’. Deze prijs ontving hij uit handen van wethouder Jacques van Loevezijn, die hem prees voor zijn vele activiteiten. Rene is een bezig baasje wanneer het gaat om zijn Raalte te promoten. Hij is, naast eigenaar van Brasserie “De Haenehof”, ook actief binnen de activiteitencommissie van het Raalter Ondernemers Verbond, Stichting Horeca Raalte, Toeristisch platform en Stöppelhaene. Daarnaast is hij actief gewest bij het tot stand komen van het nieuwe hospice “De Cirkel” in Raalte.

Na een regenachtig begin werd het een alsnog een zonnige middag waarbij de vele bezoekers konden genieten van de vijf koren die op verschillende locaties in het centrum optraden. ‘Een geweldig leuke sfeer’ aldus een van de vele bezoekers, ‘we zijn speciaal hiervoor uit Deventer gekomen’. Alle koren samen verzorgden een klinkende finale op het hoofdpodium op De Plas, waarbij zelfs polonaise niet ontbrak. Zowel het Raalter Ondernemers Verbond als mannenkoor “Roalter Jong’s kijken tevreden terug op een geslaagd evenement.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.