regen houdt een leuk midzomerfeest niet tegen

De zondag van het Midzomerfeest was een prachtige dag, maar het weer werkte niet erg mee. Zo was er voor het eerst het scootmobiel voetbal en werd er fanatiek gekaart.

De dag begon met een mooie fietstocht door Salland en kon de jeugd zich vermaken met de Kids Dj Discoshow.

In de grote tent was er een pokertoernooi met ongeveer vijftig deelnemers. Het ging er fanatiek aan toe. Maikel Lorkeers ging er met de eerste prijs van door en bij het kruisjassen was Jo Jansman de winnaar.

Het middagprogramma begon met veel regen. De deelnemers aan het LMB Veldman Bubblevoetval toernooi en de NL Kampioenschappen Bajo Scootmobielvoetbal maakten daar geen probleem van en gingen fanatiek van start. De winnaar van het LMB Veldman Bubblevoetval toernooi was het team van de Vrienden van Ruud. De winnaar van het Bajo Scootmobielvoetban was het team van de Heren van Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.