pvda stelt vragen over horeca op loswal

De PvdA fractie in Olst-Wijhe wil weten hoe het project ‘Little Rivier Café’ zich onderscheidt van projecten die eerder zijn ingediend om aan de Wijhese Loswal een horecagelegenheid te beginnen. Het college van B en W kan deze vraag verwachten tijdens de raadsvergadering van maandag 15 juni. Aanleiding voor deze vraag is de verbazing van drie ondernemers uit Olst-Wijhe hun verbazing uit over de gevolgde procedure.

De PvdA fractie wil van het college horen op welke gronden de plannen van de lokale ondernemers zijn afgewezen. Tegelijkertijd wil de PvdA inzicht in de, door de gemeente gemaakte, kosten. Zeker omdat het project ‘Horeca aan de IJssel’ al enige tijd onderwerp van gesprek is.

Overigens zet de PvdA haar kanttekeningen bij het initiatief van het college om te komen tot een horecavoorziening aan de Loswal. De partij vindt dat waterrecreanten vooral uitgenodigd worden om een bezoek aan de Langstraat te brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.