promes en pot in staf pec zwolle vrouwen

Roy Elferink, die vorig seizoen als trainer bij dit beloftenelftal voor de groep stond, maakt de overstap naar FC Twente Vrouwen.

Jacco Teunis, manager vrouwenvoetbal van stichting Regio Zwolle United (waar PEC Zwolle Vrouwen onder valt), is zeer te spreken over de komst van Promes en Pot: “Vorig seizoen was de staf van het vrouwenelftal niet compleet. Toen hadden we slechts één trainer per elftal. We wilden graag trainers aanstellen die de club kennen en ook ervaring hebben op het hoogste voetbalniveau. We zochten een combinatie van trainers met een voetbal- en pedagogische achtergrond. Dit is door de komst van Marino en Joran goed gelukt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.