Home / archiefcentraal / project o van overijssel in nieuw boek

project o van overijssel in nieuw boek

SLeM geeft een prachtig nieuw boek uit: Landschappen 2005-2015, met alle dertien in deze tien jaar gerealiseerde projecten. Daaronder vallen niet alleen zeven Oerol-projecten, maar ook O van Overijssel.

De O van Overijssel was in 2010 een van de grote festivals van Overijssel in de zomer. SLeM bedacht op de grootst mogelijke cirkel binnen de grenzen van Overijssel en wandeling, fietstocht en dorpsfeest te organiseren. De grote rode bal die door de regio rolde zul je je vast nog wel herinneren.

Naast de vele tot de verbeelding sprekende foto’s van de gerealiseerde SLeM-landschappen zijn twee verdiepende essays opgenomen van journalist Gert Hage en architectuurthistorica Marieke Berkers. Het nieuwe, bijna 200 pagina’s tellende SLeM-boek, is te bestellen via de website van SLeM voor 24,50 euro, exclusief verzendkosten. Meer informatie vind je hier.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.