prijswinnaars ijsseltheaterfietstocht naar theater

Deelnemers aan de IJsseltheaterfietstocht maakten door het invullen van de enquête kans op vrijkaartjes voor het theater. Afgelopen week zijn door Stichting Theater langs de IJssel, sponsor Rabobank Salland en Theaters Olst-Wijhe de onderstaande prijswinnaars getrokken. De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

G. Harhuis (Olst), Theo Koggel (Lemelerveld), C.M. Oostendorp-Kamphuis (Olst), G. Bredenhof (Heerde), R. Wolswijk (Wijhe), M. Steenbruggen (Zwolle), Bep Goossens (Zevenbergen), Annet Beumer (Wijhe), Rinske Alberts ( Wijhe) Anne Brokelman (Nijverdal), Miep Verhaegh (Panningen), Ellen van Staalduinen (Deventer), Han Boerhof (Olst), I. Jansen (Wijhe), Marian Nijboer (Wijhe), Bert Gerritsen (Deventer), Herman Hemmen (Nieuw-Amsterdam), Ingeborg Mensink (Heerde), Froukje de Jong (Drachten), J.A. Kant (Olst), Fam. Prins (Enkhuizen), Linda Scherpbier (Katwijk), Jeroen Lulof (Olst), Marlene Jansen (Schalkhaar) en A. Koggel (Lemelerveld).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.