Home / archiefcentraal / prijswinnaars ijsseltheaterfietstocht naar theater

prijswinnaars ijsseltheaterfietstocht naar theater

Deelnemers aan de IJsseltheaterfietstocht maakten door het invullen van de enquête kans op vrijkaartjes voor het theater. Afgelopen week zijn door Stichting Theater langs de IJssel, sponsor Rabobank Salland en Theaters Olst-Wijhe de onderstaande prijswinnaars getrokken. De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

G. Harhuis (Olst), Theo Koggel (Lemelerveld), C.M. Oostendorp-Kamphuis (Olst), G. Bredenhof (Heerde), R. Wolswijk (Wijhe), M. Steenbruggen (Zwolle), Bep Goossens (Zevenbergen), Annet Beumer (Wijhe), Rinske Alberts ( Wijhe) Anne Brokelman (Nijverdal), Miep Verhaegh (Panningen), Ellen van Staalduinen (Deventer), Han Boerhof (Olst), I. Jansen (Wijhe), Marian Nijboer (Wijhe), Bert Gerritsen (Deventer), Herman Hemmen (Nieuw-Amsterdam), Ingeborg Mensink (Heerde), Froukje de Jong (Drachten), J.A. Kant (Olst), Fam. Prins (Enkhuizen), Linda Scherpbier (Katwijk), Jeroen Lulof (Olst), Marlene Jansen (Schalkhaar) en A. Koggel (Lemelerveld).

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.