pompdagen bokkers dj jean paul elstak

Bökkers, Marco Hovius, DJ Jean, Paul Elstak, Jeroen Post en Tricklebolt. Van woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus staat Heino weer in het teken van feest, muziek, sportiviteit en gezelligheid. Het volledige programma van de Pompdagen 2015 is bekend. Met nieuwe activiteiten, zoals de ober-challenge en een stilettorun. En vertrouwde activiteiten zoals Daggie Old Heino, de Pomptoertocht en veiling het Erfhuus.

Hans Egelie, voorzitter van organisator Stichting Heija Heino: “We hopen dit jaar opnieuw veel bezoekers uit de wijde omgeving te begroeten. Alle vrijwilligers en de Heinose ondernemers hebben zich weer ingespannen om een afwisselend programma neer te zetten.”

Muziek

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de Heinose Pompdagen. Hans Egelie vertelt enthousiast: “Wat muziek betreft, vindt iedereen wel wat van zijn gading. Het muziekprogramma in de Hof van Rakhorst, gecombineerd met de programmering van de Heinose horeca, staat als een huis. Je kunt in feite zeggen dat we 5 podia hebben waar ruim 30 optredens plaatsvinden. En daar zijn we trots op.” Een kleine greep uit de klinkende namen: Erwin Nyhoff (Buuffie’s), DJ Jean (De Baron), The Euros (Oortwijn), DJ Paul Elstak (Marktzicht) en Bökkers (Hof van Rakhorst).

Nieuwe onderdelen

Het Heinose feest kent dit jaar een aantal nieuwe onderdelen. Zo is er een stilettorun tijdens de Donderse Markt. En na zondag 23 augustus weten we wie de beste ober van Heino is, want dan organiseert de Heinose horeca de ober-challenge.

Daarnaast zijn er ook veel vertrouwde programma-onderdelen. Sportieve activiteiten, zoals de Color Stoelendans met Ons Genoegen, het Spellencircuit en Loop naar de Pomp. Culturele festiviteiten, zoals Petit Mont-Martre en Daggie Old Heino. En muzikale evenementen zoals Heino zingt mee, het Korenfestival, een optreden van Heino Vocaal en de Pompdagen Dutch top 100 (door De Oelewappers).

Ook veel vaste onderdelen hebben nieuwe impulsen gekregen. Daggie Old Heino op de zaterdag heeft dit jaar straattheater van Duo Ondersteboven en Twannie. En dankzij de Salland Ploffers zijn er oude landbouwmachines te zien. Zoals elk jaar is er een Rode Draad in het programma. Dit keer wel een heel bijzondere. Stichting Heija Heino maakt binnenkort bekend welk record hiermee verbroken wordt.

Het volledige programma van de Pompdagen, inclusief de muziekprogrammering, is te vinden op staging2.pompdagen.nl Je volgt de Pompdagen ook op Facebook en Twitter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.