poll schaf het betaald parkeren in raalte af

De stelling van deze week gaat over het betaald parkeren in Raalte. Het grootste gedeelte van de gemeenteraad van Raalte laat weten tegen betaald parkeren te zijn en dus zou het college moeten kijken naar een alternatief voor het parkeren. De Raalter Ondernemers Vereniging (ROV) liet vorige week weten niet blij te zijn met het betaald parkeren in het centrum van Raalte. Volgens het ROV liet wethouder Van Loevezijn ‘politieke onwil’ zien als het gaat om betaald parkeren in het centrum van Raalte. De wethouder wil volgens de ondernemers niet eens kritisch belichten en onderzoeken wat de consequenties van het afschaffen van het betaald parkeren zijn.

De stelling van deze week luidt dan ook: ‘Het betaald parkeren in het centrum van Raalte moet afgeschaft worden!’ Meedoen aan de poll kan op staging2.sallandcentraal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.