Home / archiefcentraal / perfecte omstandigheden voor avondetappe

perfecte omstandigheden voor avondetappe

Het waren donderdagavond waarschijnlijk de best mogelijke omstandigheden voor de Avondetappe van Duurzaam Onderweg. Onder een heerlijk zonnetje vertrokken vanaf 18.00 uur tientallen groepjes fietsers vanaf de Leeren Lampe in Raalte. Ze konden kiezen tussen de 35 en de 70 kilometer, dwars door Salland.

Ook dit jaar zijn er weer goede doelen gekoppeld aan het evenement. Dit jaar gaat het opgehaalde geld naar AV Salland in Raalte, Stichting de Vrienden van het Holthuis in Heino en stichting Algemene Hulpdienst Raalte-Heeten.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.