pedro pico pop spotlight the miseries

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli dertig acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Een soulplaat, belooft hij, maar hij durft nog niet.

Wat hij al wel durft: een garagerockband beginnen. The Miseries heet de band, een 7 inch single verscheen op zijn eigen label Tender. Lollig hobbyprojectje? Nou, de bassist van Audacity geeft een thumbs up vanuit de coulissen, dus het is echt meer dan leuk. Groot gelijk heeft ie, want Tim Knol staat hier met zijn truckerspet gewoon heel erg goed te spelen. Lekker punky en snel, maar ondertussen technisch best wel slim.

Een rustig nummer zit er ook tussen, een beetje in de stijl van Mozes & The Firstborn. Maar vooral: wat een verademing om hem eens in deze rol te zien. Zo blijkt maar: het talent om goede liedjes te schrijven is niet aan genres gebonden. Laat die cassette maar komen. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.