pedro pico pop spotlight pauw

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli dertig acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Met een op hol geslagen drummer, een bombastische bassist, sensationele organist en charismatische gitarist met gepassioneerde vocalen, weet dit trio indrukwekkende en onvergetelijke shows neer te zetten. Zaterdag 18 juli staan ze op Pedro Pico Pop. Bekijk de volledige line-up en meer info op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.