pedro pico pop spotlight kraantje pappie

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli 30 acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Een oude bekende keert terug naar Pedro Pico Pop. De Groningse rapper Kraantje Pappie stond in 2012 al op het muziekfestival en keert zaterdag 18 juli terug. Ondertussen heeft hij maar liefst drie nieuwe albums uitgebracht en hiermee kan hij dus een geheel nieuwe festivalshow presenteren.

De rapper ging onlangs met wat producers en collega rappers naar een vakantiehuisje en na een kleine week waren er drie albums af. Jan Smit, Jiggy Dje en FATA zijn onder andere op de nieuwe albums te horen. Kraantje Pappie is een van de meest hardwerkende rappers en doet ongeveer 200 shows per jaar. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.