Home / archiefcentraal / pedro pico pop spotlight heymoonshaker

pedro pico pop spotlight heymoonshaker

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli dertig acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Met hun originele visie op blues maakten deze Britse gasten – die elkaar als straatmuzikanten in Nieuw-Zeeland ontmoetten – een blijvende indruk op festivals als Sziget en Glastonbury. Eigenlijk is slechts één omschrijving allesomvattend: Heymoonshaker is too cool for school. Bekijk de volledige line-up op www.pedropicopop.nl

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.