pedro pico pop spotlight heymoonshaker

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli dertig acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Met hun originele visie op blues maakten deze Britse gasten – die elkaar als straatmuzikanten in Nieuw-Zeeland ontmoetten – een blijvende indruk op festivals als Sziget en Glastonbury. Eigenlijk is slechts één omschrijving allesomvattend: Heymoonshaker is too cool for school. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.