pedro pico pop spotlight falco benz

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli dertig acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Gevangen in dansbare beats uit drumcomputers. Live op het podium wordt deze setting aangevuld door lichtbakken in primaire kleuren, en de man zelf meestal strak in het pak. In deze setting was Falco Benz live al te zien op diverse clubavonden, als support act van De Jeugd van Tegenwoordig en op toonaangevende festivals als Best Kept Secret, Stekker, Valtifest en We Are Electric.

Zijn laatste wapenfeit, de EP ‘May Days’, was het sluitstuk van een drieluik. Voorafgegaan door de debuut EP Clapmachines en de tweede EP ‘Hat Tricks’. Deze laatste genoot succes in zowel binnen- en buitenland. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.