oude molenweg en westdorplaan gereed

De oude Molenweg en de Westdorplaan in Raalte zijn weer open voor verkeer. Ook de bussen rijden vanaf woensdag weer hun normale route. Alle werkzaamheden zijn geheel volgens planning opgeleverd, vóór de opening van de school.

Eind vorig jaar is firma Koopman infra uit Raalte, in opdracht van de gemeente, druk geweest met de buitenruimte rond de nieuwe Brede school Kwintijn. In maart is Koopman gestart met de herinrichting van de Oude Molenweg en het kruispunt met de Westdorplaan. In de Oude Molenweg is een schoolzone aangelegd, zijn er enkele plateaus (verhoogde kruispunten) aangelegd en is de bestrating van het kruispunt Westdorplaan vervangen. Daarnaast is er een verkeersremmer in de Westdorplaan aangebracht. Deze laatste maatregelen zijn genomen om de het oversteken van de Westdorplaan te verbeteren. Ook is er nog een nieuwe verbinding voor voetgangers en fietsers gemaakt tussen de Oude Molenweg en de Hartkampweg en zijn er langs de Oude Molenweg zogenaamde fietssuggestiestroken aangelegd.

Laatste loodjes

Het gehele werk is geheel volgens planning uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden hebben de aannemers gebruik mogen maken van het gazon van de kerk. Dit gazon wordt weer netjes opgeknapt. Als sluitstuk op het project wordt het plateau aan de Hartkampweg volgende week maandag nog voorzien van nieuwe klinkers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.