open huis bij t schanebroekkie

Kindercentrum ’t Schanebroekkie in Luttenberg houdt op zaterdag 27 juni van 10.00 tot 12.00 uur een open huis. ‘Schanebroekkie is een ruim opgezette kinderdagverblijf op het platteland, met zowel binnen als buiten veel speelruimte. Je bent van harte welkom om het kinderdagverblijf te bezoeken en zelf te ontdekken waarom de locatie zo uniek is.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd en het personeel van kindercentrum ’t Schanebroekkie kan je uitgebreid voorlichten waarom het goed is voor de ontwikkeling van je kind om te kiezen voor kinderdagverblijf ’t Schanebroekkie in Luttenberg. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.schanebroekkie.nl.

Je vindt Kindercentrum ’t Schanebroekkie aan de Schanebroeksweg 4 in Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.