Home / archiefcentraal / open huis bij t schanebroekkie

open huis bij t schanebroekkie

Kindercentrum ’t Schanebroekkie in Luttenberg houdt op zaterdag 27 juni van 10.00 tot 12.00 uur een open huis. ‘Schanebroekkie is een ruim opgezette kinderdagverblijf op het platteland, met zowel binnen als buiten veel speelruimte. Je bent van harte welkom om het kinderdagverblijf te bezoeken en zelf te ontdekken waarom de locatie zo uniek is.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd en het personeel van kindercentrum ’t Schanebroekkie kan je uitgebreid voorlichten waarom het goed is voor de ontwikkeling van je kind om te kiezen voor kinderdagverblijf ‘t Schanebroekkie in Luttenberg. Voor meer informatie kun je kijken op www.schanebroekkie.nl.

Je vindt Kindercentrum ’t Schanebroekkie aan de Schanebroeksweg 4 in Luttenberg.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.