oogstgave naar oorlogsweduwen sri lanka

In 2013 werd in de regio Vanni een allereerste, voorzichtige stap gemaakt met een project waarbij oorlogsweduwen worden geholpen om een eigen bestaan op te bouwen. Twee jaar later kan dit project met behulp van de Sallandse Oogstgave groots uitgebreid worden. Met dit landbouwproject worden weduwen in staat gesteld om voor hun gezin een eigen inkomen te verwerven. Stukken land worden ter beschikking gesteld om te bewerken. Op beperkte schaal beschikken gezinnen over kippen, geiten en koeien. Met de opbrengst van de oogstgave 2015 kan zaai- en pootgoed, vee en handgereedschap worden aangeschaft. Ook waterpompen ten behoeve van de irrigatie zijn meer dan welkom.

Naast de deurcollectes kan geld gestort worden op:’ Oogstgave’, bankrekening NL45 RABO 0142 9671 57.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.