ontslagen jumbo personeel naar de rechter

De Jumbo in Raalte krijgt een rechtszaak aan de broek van veertien ex-personeelsleden die hun ontslag aanvechten bij de rechter. Eerder vlogen zij eruit na de overname van de C1000 door Jumbo. Ze willen weer aan het werk en willen werkgelegenheidsgarantie tot het einde van het jaar.

De veertien mannen zijn allemaal boven de 55 jaar en dat was net de groep die buiten de boot viel bij de overname. De werknemers onder de vijftig kregen een afkoopsom mee of zijn ergens anders aan de bak gegaan. De mannen zitten nu thuis en vinden deze werkwijze onrechtvaardig, zeker omdat de Jumbo een goed sociaal plan beloofde.

RTV Oost deed een interview met de mannen. Deze kun je hier beluisteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.