onder de linden 40 jaar vakmanschap

Als klein meisje keek ze al vol bewondering naar haar moeder: “Ze deed crème en lipstick op en zag er zó mooi uit! Dat was 55 jaar geleden. Ik wist toen nog niet van het bestaan van een schoonheidsspecialist af, maar zo is het begonnen”, vertelt Marieke Wildvank (59) van Beauty & Ontspanningscentrum Onder de Linden in Dalfsen. Op vrijdag 19 juni viert ze haar jubileum. Het is dan 40 jaar geleden dat ze in Raalte haar carrière als schoonheidsspecialiste begon.

“Op vrijdag 19 juni heffen we het glas met genodigden en op zaterdag 20 juni is er open huis,” zegt Mieke. Het programma op die zaterdag duurt van 11.00 tot 14.00 uur en iedereen is welkom. De eerste honderd bezoekers ontvangen een leuke goodybag en er zijn spectaculaire acties. Zo kan je maar liefst zes behandelingen krijgen voor de helft van de prijs. “Dan is een behandeling nog niet klaar, maar je weet al wel of het zin heeft”, legt Mieke uit.

Dochter Janneke, sinds januari dit jaar mede-eigenaar, heeft het ‘geven en delen’ in de genen meegekregen. Samen met Mieke is zij goed voor zo’n 52 jaar ervaring in de verschillende disciplines binnen de schoonheidsbranche. “Door altijd vooruit te kijken en te leren van al onze ervaringen kunnen wij het meest innovatieve bieden wat er op de markt is”, laten ze weten. “Zo werken wij met hoogwaardige professionele huidverzorgingmerken en gebruiken we de meest resultaatgevende apparatuur.”

Verandering

Sinds de start in 1975 is er wel veel veranderd. “Destijds gebruikte ik voor acht klanten één en hetzelfde kompresdoekje. Die werd iedere zaterdag in een pannetje water uitgekookt. Nu hebben we een hot towel cabi en gebruiken we vier kompressen per klant. Soms zelfs 36 per dag. Dus een wasmachine en droger zijn hier wel nodig. De producten waarmee we werken zijn ook anders. Vroeger had je paraffine in alle crèmes. Dat gaf een laagje op de huid dat een comfortabel gevoel gaf, maar de werkstoffen konden niet door dit laagje heen. Drie jaar geleden zijn we gestart met Oolaboo. Dat is een Nederlands merk dat staat voor nutricosmetics inner en outer. De huidverbeterende producten zijn samengesteld met bioactieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100 procent vrij van schadelijke stoffen en bevatten alleen werkstoffen die onze huid kan absorberen. En de Dalfser gemeenschap kiest heel bewust voor ‘natuurlijk’. We stellen onszelf de vraag: wat is het je waard en wat ben jij waard? Onze jongste klant is 12 jaar, de oudste (die helaas inmiddels is overleden) was 96 jaar.”

Bij Onder de Linden stappen ook meisjes met een te kleine beurs binnen voor een IPL definitieve ontharing. Ook hen kunnen we helpen. Verder hebben we iedere maand een actie. In juni krijgen klanten bijvoorbeeld 40 procent korting op wimperextensions. “Dat is niet alleen voor jonge meiden hoor, ook veel vijftigers vragen er naar. Wij staan vooraan qua anti-aging techniek, verstevigen van de huid, ontharen en zeker niet onbelangrijk zijn onze diverse lichaamsbehandelingen. We blijven ons ontwikkelen, want het is onze passie. Denk niet: ‘dit is voor mij niet weggelegd’, want iedereen is van waarde en welkom bij ons!”

Je vindt Onder de Linden beauty & ontspanningscentrum aan de Molenstraat 4 in Dalfsen. Meer informatie is verkrijgbaar via 0529-430315 en info@onderdelinden.nu.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.