nijland fietsen heeten wordt de groot

Nijland Fietsen aan de Dorpsstraat in Heeten krijgt een nieuwe eigenaar. Bryan de Groot uit Heeten van BDG Handel & Reparatie neemt de fietsenwinkel over. De naam van de winkel gaat verdwijnen. De nieuwe naam wordt ‘De Groot Tweewielers en Tuinmachines.’ Bryan zet de werkzaamheden van beide bedrijven voort met dezelfde service- en garantievoorwaarden. De fietsenwinkel krijgt een makeover en is van donderdag 25 juni tot en met zaterdag 4 juli gesloten. Op zondag 5 juli is de officiële opening en op dinsdag 7 juli is de deur voor de klant weer open.

“Dat ik nu de kans van Willy Nijland krijg vind ik fantastisch. Ik grijp de uitdaging met beide handen aan. De reparaties van scooters en tuinmachines loopt goed. Dat daar straks de fietsenwinkel bij komt is heel erg mooi. Ook voor de klant, want mensen kunnen nu bij ons terecht voor een breed assortiment tweewielers en tuinmachines maar ook voor een reparatie. Ik vind het vooral mooi dat ik de winkel met mijn vriendin Gemma ga runnen”, vertelt een trotse Bryan de Groot.

Willy Nijland is ook tevreden met Bryan de Groot. “Hij is erg ondernemend en bruist van de energie. Daarnaast is hij nog jong. De fietsenwinkel krijgt door zijn enthousiasme en inzet een nieuwe impuls. Dat is goed voor de bedrijvigheid van het dorp, wij wensen Bryan en Gemma veel succes.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.