Home / archiefcentraal / nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

nieuwe aardappels bij t schuurtie in lemele

Het is weer zover! Vanaf maandag 1 juni kunt u bij ’t Schuurtie aan de Korteveldsweg 14 te Lemele weer terecht voor nieuwe aardappels. De nieuwe aardappels worden zowel ongeschrapt als geschrapt verkocht. We hebben ruime openingstijden (08:00 – 20:00) en u kunt u zelf helpen middels zelfbediening. Naast de aardappels kunt u in ’t Schuurtie ook terecht voor scharrelvlees, vrije uitloop eieren, Vechtdalsap en Lemelse honing. Vindt u het leuk om meer te weten over ’t Schuurtie, bezoek dan eens de Facebookpagina.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.