nicolaaskerk wijhe zaterdagmiddag open

De Nicolaaskerk in Wijhe is in het kader van ‘missionair kerk naar buiten willen zijn’ op zaterdagmiddag 27 juni van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor bezichtiging en een kopje koffie. Naast het bezichtigen van de kerk is er ook een kleine zomertentoonstelling.

Gemeenteleden hebben hun doop- en belijdeniskaarten in bruikleen gegeven om te bekijken. Er zitten mooie, oude ingelijste exemplaren tussen. Ook kun je het gerestaureerde orgel beluisteren. Deze wordt elke zaterdag bespeeld.

Daarnaast is er een fietsroute uitgezet van ruim twintig kilometer. Deze fietsroute gaat vanaf de Nicolaaskerk via de Rooms Katholieke kerk Wijhe en Boerhaar, richting de Rooms Katholieke Boskamp en via de Protestantse Dorpskerk in Olst terug naar de Nicolaaskerk. In de Dorpskerk in Olst is ook een zomertentoonstelling. De fietsroute is onder andere te verkrijgen in de Nicolaaskerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.