Home / archiefcentraal / naar de kerk tijdens kerkennacht

naar de kerk tijdens kerkennacht

De Plaskerk in Raalte was afgelopen vrijdagnacht bevolkt vanwege de kerkennacht. Tijdens de nacht kon je genieten van muziek van de koren Freedom, Inspiration en Viva Voce en organist Klaas Bos. Verder kon je iconen tekenen en werd er een toneelspel opgevoerd. Ook werd er reclame gemaakt voor de actie ‘nacht zonder dak’ voor de zwerfkinderen in Bolivia en Kenia.

De nacht trok ongeveer 160 bezoekers. De organisatie wil bedanken: intuïtief tekenaar Odilia Klein Koerkamp, Truus Nieuwenhuis voor het ikonen verven en uitleg en de jeugd en Annette Kiekebosch voor het uitspelen van het verhaal over de Barmhartige Samaritaan en de zwerfkinderen.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.