Home / archiefcentraal / naar de kerk tijdens kerkennacht

naar de kerk tijdens kerkennacht

De Plaskerk in Raalte was afgelopen vrijdagnacht bevolkt vanwege de kerkennacht. Tijdens de nacht kon je genieten van muziek van de koren Freedom, Inspiration en Viva Voce en organist Klaas Bos. Verder kon je iconen tekenen en werd er een toneelspel opgevoerd. Ook werd er reclame gemaakt voor de actie ‘nacht zonder dak’ voor de zwerfkinderen in Bolivia en Kenia.

De nacht trok ongeveer 160 bezoekers. De organisatie wil bedanken: intuïtief tekenaar Odilia Klein Koerkamp, Truus Nieuwenhuis voor het ikonen verven en uitleg en de jeugd en Annette Kiekebosch voor het uitspelen van het verhaal over de Barmhartige Samaritaan en de zwerfkinderen.

Lees ook

Raalte stelt strengere eisen aan zonneparkplannen

RAALTE – De gemeente Raalte scherpt de richtlijnen voor de plaatsing van zonneparken aan. Dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.