murphys wordt borrelzz lunchroom en cafe

En die plannen gaat hij nu uitvoeren. Te beginnen met een nieuwe naam, een uitbreiding van de service en een echte loungeplek. Niek vertelt enthousiast dat hij zelf de naam verzonnen heeft met een Z die knipoogt naar Zwakenberg aan de Schoolstraat in Raalte.

“Ik ben hier heel erg blij mee”, vertelt Haarman. “Ik ben om tafel gegaan met Zwakenberg en zij hebben mij in alles de volledige vrijheid gegeven. Ik kon direct beginnen met mijn ideeën en de eersten daarvan kan ik nu al gaan uitvoeren.”

Haarman: “We hebben binnen een nieuwe keuken en een gezellige koffiehoek. Hierdoor kunnen we onze gasten ook wat anders bieden. Daarom gaan we er van woensdag tot en met zondag overdag een soort broodjeszaak van maken. Je kunt straks bij BorrelzZ terecht voor belegde sandwiches die niet alleen lekker, maar ook betaalbaar zijn. Daarnaast kun je de broodjes ook afhalen om mee te nemen.”

Op het terras komt bovendien een nieuwe loungeplek met prachtige banken, stoelen en. Ondertussen blijft binnen de sfeer van het oude, intieme café behouden. Daarnaast worden de avonden uitgebreid met speciale evenementen, zoals een quiznight en try-outs voor bands, en kun je straks ook unieke speciaalbiertjes drinken in BorrelzZ.

“Ons jonge, enthousiaste personeel, dat volledig in het nieuw wordt gestoken, kan niet wachten tot het zo ver is”, zegt Haarman. “En ik zelf natuurlijk ook niet!” Woensdag is het zo ver, dan wordt Murphy’s definitief BorrelzZ.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.