motregen deert volleyballers lierderholthuis niet

Een miezerig regentje bracht de spelers van het volleybaltoernooi SVL in Lierderholthuis niet van hun stuk. Bloedfanatiek speelden de twintig teams op vijf velden op het terrein achter Dorpshuis Lierderholthuis.

In de loop van de ochtend werd het droog, bovendien was het mooi windstil. Jong en oud speelden met en tegen elkaar. EHBO-Heino was present, die gelukkig maar een enkel keertje in actie hoefde te komen. Vele dorpsgenoten, familie en kennissen kwamen langs voor een drankje of een lekkere hamburger. Kortom: een ouderwets gezellig en zeer geslaagd toernooi.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.