minicamping viert 10 jarig bestaan

Minicamping ‘Aan ’t Ven’ in Olst heeft zaterdag 30 mei haar 10-jarig jubileum gevierd met een hapje en drankje voor alle campinggasten. Dat hapje werd overigens een barbecue die tot in de late uurtjes is doorgegaan.

De camping heeft veel ruimte en ligt pal naast landgoed ‘De Hei’ in Olst. De 25 recreatieplekken bieden keus om langs de bosrand te staan of met een uitzicht over weilanden en akkers. De camping heeft sinds kort ook een eigen wandel- en fietsroute die gasten meer laat zien van de omgeving. Als je meer informatie wilt over de camping kun je kijken op staging2.aantven.nl of mailen naar info@aantven.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.