Home / archiefcentraal / metamorfose voor hart van heino

metamorfose voor hart van heino

Het voormalige gemeentehuis in Heino wordt verbouwd tot een appartementengebouw voor dertien appartementen, het Hart van Heino. Dat blijkt uit het voorlopig ontwerp dat door het college is vastgesteld. Wethouder Wout Wagenmans is verheugd: ‘Samen met de initiatiefgroep Hart voor Heino en SallandWonen hebben we dit plan ontwikkeld. De nieuwe inrichting van het plein is zeer beeldbepalend.’

Met de aanleg van een groene bies aan de kant van het appartementengebouw en het Dorpshuus, wordt meer rust gecreëerd voor de bewoners van het appartementengebouw. Het plein krijgt een terras en zitelementen, waardoor het plein aantrekkelijker en gezelliger is om te verblijven. Het aantal parkeerplaatsen wordt uitgebreid en het parkeren aan de hof wordt toegankelijker gemaakt via de Marktstraat. Door deze nieuwe inrichting vallen geparkeerde auto’s minder op en krijgt het plein een ander beeld.

Inloopavond

Op donderdag 2 juli a.s. van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom het voorlopig ontwerp te bekijken in het Dorpshuus aan de Marktstraat 7 in Heino.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.