meerdere inbraken in vrachtwagens

In diverse vrachtwagens in Salland is dit weekend ingebroken. Uit een vrachtwagen die geparkeerd stond bij de Anytime aan de Nieuwe Deventerweg in Raalte werd gereedschap gestolen. Om binnen te komen werd een ruit ingeslagen.

Op de L.J. Costerstraat in Heino werd tussen zaterdag 20.00 uur en zondag 9.15 uur een ruit van een vrachtwagen vernield. Mogelijk is er geprobeerd in te breken.

Hengelop

Dit weekend werd er ook in Hengelo massaal ingebroken in vrachtwagens. Daar werden uit zeker 31 vrachtwagens goederen gestolen. In alle gevallen werd een ruit vernield. Of de zaken met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.