marcel haarman breidt uit met toonruimte

In de toonruimte bevindt zich onder andere een kleine collectie uitvaartkisten opbaarmogelijkheden, grafornamenten, gedenkbeelden en urnen. Maar ook verschillende boeken rondom afscheid en verliesverwerking, voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast is er bij Ruimte rondom Afscheid ook ruimte voor een persoonlijk gesprek. “Wij kunnen samen met u kijken naar verschillende uitvaartmogelijkheden, in elke gewenste stijl en voor elk budget. Wij adviseren u graag om een afscheid écht persoonlijk te maken en luisteren hierbij vooral naar uw wensen. De begeleiding van kinderen heeft hierbij onze bijzondere aandacht.”

De sfeer bij Ruimte rondom Afscheid is warm en huiselijk. ”Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak bij ons voelt en dat u weet dat uw wensen bij ons in goede en vertrouwde handen zijn”, aldus Marcel en Marja Haarman.

Ruimte rondom Afscheid is op afspraak geopend en is gevestigd aan de Punterstraat 1 in Raalte. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met

Marcel Haarman persoonlijke uitvaartverzorging via 0572-356671 of 06-1962 8354. Kijk voor meer informatie op staging2.uitvaartverzorging-raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.