Home / archiefcentraal / maak een aparte rokerszone op het terras

maak een aparte rokerszone op het terras

Nu het zonnetje steeds regelmatiger door de wolken breekt, zoeken steeds meer mensen het terras op. Anders dan binnen in de horecagelegenheden is hier geen rookverbod. Maar niet-rokers kunnen wel degelijk last hebben van de rookpluimen die over hun tafeltjes waaien.

Een speciale rokerszone op een terras zou die irritaties kunnen voorkomen, zo denken voorstanders. Tegenstanders zullen wijzen op betutteling en zich afvragen wat er in de toekomst allemaal nog meer verboden gaat worden wanneer een plan als dit werkelijkheid wordt. Wat denk jij? Laat het ons weten door te stemmen op www.sallandcentraal.nl.

De poll van afgelopen week – Breek de ontmoetingsplek voor jongeren in het Drostenkamp af – kon rekenen op flink wat bijval van de stemmers. Maar liefst 67 procent van de deelnemers aan de poll liet weten het eens te zijn. De overige 33 procent stemde tegen.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.