maak een aparte rokerszone op het terras

Nu het zonnetje steeds regelmatiger door de wolken breekt, zoeken steeds meer mensen het terras op. Anders dan binnen in de horecagelegenheden is hier geen rookverbod. Maar niet-rokers kunnen wel degelijk last hebben van de rookpluimen die over hun tafeltjes waaien.

Een speciale rokerszone op een terras zou die irritaties kunnen voorkomen, zo denken voorstanders. Tegenstanders zullen wijzen op betutteling en zich afvragen wat er in de toekomst allemaal nog meer verboden gaat worden wanneer een plan als dit werkelijkheid wordt. Wat denk jij? Laat het ons weten door te stemmen op staging2.sallandcentraal.nl.

De poll van afgelopen week – Breek de ontmoetingsplek voor jongeren in het Drostenkamp af – kon rekenen op flink wat bijval van de stemmers. Maar liefst 67 procent van de deelnemers aan de poll liet weten het eens te zijn. De overige 33 procent stemde tegen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.