lifecare cs kwaliteitsloket gezond en veilig werken

In de ontspannende ambiance van het sport- en belevingscentrum De Scheg in Deventer is LifeCare Consultancy & Solutions gevestigd. De prettige, persoonlijke sfeer past precies bij het bedrijf zonder dat het ten koste gaat van de verantwoorde, gedegen dienstverlening. LifeCare CS is een betrouwbare partner voor ondernemers op het gebied van bedrijfshulpverlening, veiligheid en gezondheid van medewerkers.

Peter Thijssen, directeur van LifeCare CS in Deventer, legt uit wat zijn bedrijf kan betekenen voor ondernemingen. “LifeCare CS ontzorgt bedrijven met een totaal dienstverleningspakket voor gezond en veilig werken. Wij ondersteunen bij een veilige, gezonde werkomgeving volgens de Arbo-eisen, zodat het bedrijf optimaal kan functioneren. Wij adviseren op maat, geven opleidingen en nemen alle taken op het gebied van veilig en gezond werken uit handen.“

Keurmerk voor kwaliteit

LifeCare CS is in 2009 voortgekomen uit de bedrijfshulpverlening van het Deventer Sportbedrijf. Kwaliteit is een belangrijk kenmerk. Ze werken met hoogopgeleide professionals en docenten, die hun sporen hebben verdiend bij een ambulancedienst, hartbewaking of intensive care van een ziekenhuis. Ook maakt LifeCare CS gebruik van docenten die bij de beroepsbrandweer werken. First Aid International en Medizon hebben LifeCare CS daarom gecertificeerd als opleidingsinstituut.

Op maat en vertrouwd

Verder verzorgt LifeCare CS preventief medische onderzoeken (PMO), verzuimbegeleiding en werkplekonderzoeken. “Risico-inventarisaties en -evaluaties stellen we op maat op, want geen pand is hetzelfde. Hulpverlening op de ijsbaan is anders dan in het zwembad of discotheek. Dat is onze kracht. Wij stemmen onze activiteiten af op de werkomgeving en de omstandigheden. Dat alles in overleg met de wensen van de opdrachtgever. Wij hechten aan persoonlijk contact, wederzijds respect en daarmee bouwen we aan een vertrouwde, duurzame relatie met de opdrachtgever.”

Met een big smile de deur uit

LifeCare CS stelt deskundig en op maat behandelprogramma’s op voor mensen met fysieke en psychische klachten. “We krijgen hier mensen met ernstige chronische klachten, die medisch uitbehandeld zijn. Wij inventariseren niet alleen de klachten, maar ook de gevolgen daarvan in het werkzame en privéleven van die persoon. Met een compleet behandelprogramma aangepast op de situatie van de cliënt gaan we aan de slag,” vertelt Peter Thijssen. “Ook hebben we een structurele aanpak ontwikkeld voor mensen met obesitas. Een aantal obesitas-trajecten is inmiddels met grote tevredenheid afgerond. Dan is het geweldig te zien hoe mensen met een big smile de deur uit gaan.”

Steevast rekenen op LifeCare CS

Bij het aanvragen van vergunningen geeft LifeCare CS deskundig advies over brandveiligheid, milieu en Arbo-eisen. “Dat doen we zonder extra kosten. Als we tijdens een werkplekonderzoek toch al in het gebouw zijn, signaleren we bepaalde zaken. De opdrachtgever kan gewoon op ons rekenen als het gaat om veiligheid en gezondheid,” legt Peter Thijssen uit. “Dat geldt ook bij crisissituaties. Ongelukken of ernstige gebeurtenissen hebben een enorme impact op mensen. Voor onze klanten hebben we in dergelijke omstandigheden altijd specialisten paraat die professionele begeleiding geven. Dat hoort net zo goed bij onze relatie met de opdrachtgever.“

LifeCare Consultancy & Solutions

Piet van Donkplein 1 l 7422 LW Deventer

Peter Thijssen (algemeen directeur) T: 0570 – 65 07 77 – E: p.thijssen@lifecarecs.nl

Dimitri de Klerk (manager sales & aftersales) M: 06 – 19 86 96 75 – E: d.deklerk@lifecarecs.nl

E: gezondheidszorg@lifecarecs.nl l: staging2.lifecarecs.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.