Home / archiefcentraal / lierderholthuis neemt maatregelen tegen hitte

lierderholthuis neemt maatregelen tegen hitte

Het programma van het feestweekend in Lierderholthuis wijzigt ondanks de hitte niet. “Wel nemen we allerlei maatregelen”, vertelt Kathinka Hoek namens de organisatie van het feest dat dit weekend plaatsvindt. “Zo gaan we een gaatjesslang op het dak van de tent leggen om deze van binnen te koelen. Ook zijn we nog de mogelijkheid van ventilatoren aan het onderzoeken om het daarmee in de tent extra aangenaam te maken.”

Daarnaast heeft de organisatie extra parasols en water besteld. “En misschien komt er ook nog een sproeier op het veld. Tijdens onze zeskampspelletjes hebben altijd al een onderdeel met water, dus dat komt sowieso wel goed. Al met al gaan we dus een gezellige tropische kermis tegemoet!”

Het feest in Lierderholthuis begint op vrijdag 3 juli en duurt tot zondag 5 juli. Het hele weekend worden er tropische temperaturen verwacht, met als hoogtepunt zaterdag. Dan kan de temperatuur boven de 36 graden uitkomen.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.